El Joventut Handbol Mataró, el dissabte, posa punt final a una bona lliga

Rep el Sant Vicenç, rival inèdit fins ara a Mataró, buscant la cinquena jornada d'imbatibilitat

El dissabte a les 19 hores l'equip sènior masculí del Joventut Handbol Mataró posa punt final a la lliga de 1a Estatal amb l'últim partit davant l'Handbol Sant Vicenç, equip que ha debutat aquesta temporada a la categoria i que no havia jugat mai a Mataró.

180504Ha_JHMataroTempsmort

L'equip de Jordi Fernàndez, que ha fet una bona campanya, assolint l'objectiu de la permanència, la vol culminar amb un triomf. Els dos punts li permetran mantenir, o fins i tot millorar, segons com vagin els altres resultats, la vuitena plaça que ocupa. Seria aquesta la cinquena jornada seguida d'imbatibilitat per acabar de forma magnífica el campionat, on s'ha permès el luxe d'empatar a casa davant l'actual líder i futur campió, el Sant Martí Adrianenc.

A la primera volta l'equip groc-i-negre ja va guanyar per 17-28 a la pista del Baix Llobregat i per tant tot fa pensar que s'hauria de tornar a repetir el triomf.

Crònica del partit de la 1a volta a Sant Vicenç dels Horts

L'equip femení, sense Rosi Hernàndez a la banqueta, juga de Copa

Abans del partit del sènior masculí, jugarà l'equip femení en el seu segon partit de la Copa Catalana rebent a Les Franqueses, un equip que ha acabat en 10è lloc de la Lliga Catalana, la categoria inferior a la que ha jugat l'equip mataroní. En principi l'equip vallesà no hauria de ser rival de consideració per a l'equip groc-i-negre que està en una gran forma, com va demostrar davant el Sant Vicenç la setmana passada.

Per cert que en aquest partit ja no estarà a la banqueta Rosi Hernàndez. Segons ens ha comunicat la directiva del club, l'entrenadora vallesana ha deixat l'entitat, per fer un parèntesi a la seva trajectòria com a entrenadora, després de fer una gran campanya amb l'equip a la categoria de Plata Estatal.

Handbol fem. JH Mataró - Sant Vicenç

El president del club Txema Lizán, en l'escrit que ens ha fet arribat, agraeix a Rosi Hernàndez els seus quatre anys de treball incansable, que han servit per consolidar la branca femenina de l'entitat.

En el partit de la setmana passada contra el Sant Vicenç ja va dirigir l'equip Kike Fernàndez, el director tècnic del club.