El Joventut Mataró treu un empat de la pista del cuer

Al final s'ha escapat un punt en un partit que estava força controlat

El Joventut Handbol Mataró visitava avui diumenge a la tarda la pista del cuer, el Bordils B, en partit retransmès per La Xarxa i per Mataró Televisió en directe, i ha tret un punt que haurien pogut ser perfectament dos. Amb aquest resultat l'equip mataroní, que ja té la permanència assegurada, baixa un lloc a la taula i es queda en 9è lloc. L'equip bordilenc ja estava descendit abans de començar el matx.

180415Ha_JHMcrit

A la primera part l'equip mataroní ha tingut un inici molt fred, amb poc encert en atac, i l'equip local dominava de tres gols (9-6) quan faltaven 9 minuts per al descans. Ha reaccionat l'equip mataroní, amb bona defensa, per marxar als vestidors amb 12-11.

180415Ha_BordilsBJHM1

A la represa el Joventut ha sortit molt més concentrat, i amb un gran treball defensiu i les aturades de Quico Sola, s'ha pogut posar quatre amunt (14-18) a l'equador de la segona part. Però a partir d'allà els col·legiats han permès molt a la defensa local, que en aquests quinze minuts finals, tot i la seva duresa, no ha vist cap exclusió. Això els ha permés córrer al contraatac i remuntar el partit igualant a 21 gols a falta de dos minuts. En el darrer atac, quan quedaven 12 segons, el Joventut hauria pogut marcar en jugada assajada, però la rosca de Sergi Fuster ha anat al pal.

180415Ha_BordilsB-JHM2

BORDILS B 21-21 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Julian Felenbok i Quico Sola porters; Manel Núñez (4), Oriol Prat (3), Oriol Vaqué (5), Jaume Pujol (2), Berenguer Chiva (2), Dani Aguilera (1), Jan Bonamusa (2), Sergi Fuster (2), Eric Zambrano, Martí Cantallops.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 3-3, 5-4, 7-6, 11-9, 12-11 descans; 12-13, 14-15, 14-17, 17-19, 19-21, 21-21.