El JH Mataró juga a Bordils contra el cuer de la 1a Estatal

El partit es podrà veure en directe el diumenge a la tarda per Mataró Televisió a través de La Xarxa

El Joventut Handbol Mataró després d'haver passat el seu "Tourmalet particular" ha entrat en una fase del campionat en la qual s'enfronta a equips més assequibles. La setmana passada ja va guanyar l'Esplugues i aquest diumenge juga a la pista del Bordils B, el cuer de la categoria.

Handbol JH Mataró - Bordils B

Després de la victòria del dissabte de l'Handbol Palautordera davant el Sarrià, els bordilencs ja estan descendits, i per tant el partit ja no té més transcendència per a l'equip gironí d'intentar superar el penúltim classificat i poder esperar, tal com l'any passat una invitació per continuar la temporada vinent a la categoria.

A la 1a volta els mataronins es van imposar per 24-22 i la temporada passada a Bordils es va imposar l'equip local per 27-21.

Queden quatre jornades per acabar el campionat i l'equip de Jordi Fernàndez, que ja té la permanència assegurada des de fa dies, vol fer un bon final intentant sumar les quatre victòries en els quatre partits que queden per intentar millorar el 8è lloc que tenen a les mans.

El partit que es juga el diumenge a la tarda a les 18:05 hores serà retransmès en "Handbol en Joc" de La Xarxa i podrà ser vist per Mataró Televisió.