Derrota dels dos equips del Joventut Handbol Mataró

Tenien desplaçaments difícils a les pistes dels segons de 1a Estatal masculina i Plata femenina

Els dos equips sèniors del Joventut Handbol Mataró tenien compromisos complicats a les pistes dels segons classificats de les respectives categories i han tornat amb dues derrotes força honroses.

Derrota del femení en el primer desplaçament a Canàries

L'equip femení tenia el seu primer desplaçament a Canàries de la història, en el penúltim partit de lliga. Era del tot intranscendent, ja que l'equip tenerifenc ja estava classificat per a les fases d'ascens i el mataroní tenia la permanència assegurada. Però tots dos equips han lluitat amb ganes pel triomf deparant, igual que havia passat a Mataró, un partit amb clar domini dels atacs sobre les defenses.

L'equip local, farcit de jugadores estrangeres, i que en la jornada anterior havia perdut clarament a casa seva davant el campió, ha sortit amb força i amb gran eficàcia de les seves golejadores (Nenkova, Ghidoarca, Chelaru) i s'han posat amb un 6-2 favorable. El ritme de la primera part ha estat absolutament boig i s'ha arribat al descans amb un 20-17 que ho deixava tot obert.

Handbol fem. JH Mataró - La Salud Tenerife

A la represa l'equip local ha fet de sortida un parcial de 4-0 i ha obert un forat important. Però no s'ha rendit l'equip mataroní i a falta de deu minuts havia empatat a 29 gols, forçant un final emocionant en el qual les jugadores locals han estat més segures en els seus atacs per acabar emportant-se els dos punts.

LA SALUD TENERIFE 35-31 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Sandra Fargas (7), Ona Muñoz (13), Irene Hernàndez, Maria Murillo (5), Saray Romero (3), Clàudia Ruiz, Sara Ruiz (1), Marina Seda (2), Zara Verdugo, Clara Grajal.
PARCIALS CADA 5': 4-1, 7-5, 10-7, 15-9, 16-12, 20-17 descans; 23-17, 24-20, 27-25, 29-28, 32-29, 35-31.

El nou líder sentencia en deu minuts

El sènior masculí jugava el diumenge al migdia a la pista de l'Handbol Sant Quirze, que entrena l'ex-jugador groc-i-negre Jaume Solé, davant el co-líder de la competició que a més sortia súper-motivat, ja que el dissabte havia punxat el líder, el Sesrovires, i una victòria els deixava sols al capdavant de la classificació.

Però l'equip vallesà ha hagut de treballar de valent per superar la resistència mataronina. Després d'uns inicis igualats, de dominis defensius (3-3 als deu minuts de joc), l'equip local ha posat la directa i ha obert forat de quatre gols (10-6), però el Joventut no ha perdut els papers i tancant molt bé la defensa ha arribat al descans amb un ajustat 12-11.

171119Ha_JHM-SQ

A la represa el marcador s'ha mantingut igualat fins el minut 5 (15-14), però a partir d'allà la defensa local i la seva porteria han estat una muralla infranquejable per a l'equip groc-i-negre, que ha rebut un parcial de 8-0 en 10 minuts, que ha decidit el partit. Al final el Joventut ha tret l'amor propi per maquillar una mica el resultat, que finalment ha estat molt millor del que es va registrar a la 1a volta a casa (22-38).

SANT QUIRZE 31-25 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters; Oriol Prat (2), Oriol Vaqué (5), Manel Núñez, Jaume Pujol (6), Bernat Bonamusa (5), Berenguer Chiva, Jan Bonamusa (4), Dani Aguilera (2), Eric Zambrano (1).