El femení del JH Mataró cau dignament davant el campió

El Morvedre saguntí, que encara no ha perdut en tot el campionat, ha hagut de treballar el seu triomf

El femení del Joventut Handbol Mataró rebia avui dissabte el campió del grup de la Divisió Plata, el Morvedre de Sagunt, un equip que ja està preparant la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Estatal i que només ha cedit un punt en tota la temporada.

Handbol JH Mataró - Morvedre

L'equip local, tot i que com se sap ja no compta amb la seva màxima golejador Clara Poo que acaba la temporada en un equip canari, ha fet un molt bon partit, i el ja campió ha hagut de treballar molt per mantenir la seva imbatibilitat.

Després d'una gran primera part el Joventut ha pogut arribar al descans amb el marcador empatat a 12 gols. A la represa encara ha augmentat més la intensitat defensiva i l'equip mataroní només ha concedit dos gols en els primers deu minuts de la segona part i s'ha posat per davant (15-14). Durant una bona estona les defenses han superat totalment a uns atacs inefectius (només 6 gols en 20 minuts entre els dos equips) i s'ha entrat als cinc minuts finals amb 17-17 i tot per decidir. Aleshores l'equip saguntí ha tret la seva qualitat per emportar-se el triomf  de forma massa clara pel que ha estat el partit i pel que merexia l'equip local.

JOVENTUT MATARÓ 18-22 MORVEDRE

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (4), Isa Latorre, Zara Verdugo, Sandra Fargas (4), Ivet Rodríguez (1), Maria Murillo (6), Saray Romero (3), Marina Seda, Irene Hernàndez, Clàudia Grajal, Marina Camacho, Marina Fernàndez, Laura Puerto.
PARCIALS: 1-2, 3-5, 5-8, 7-9, 11-10, 12-12 descans, 13-14, 15-14, 15-16, 16-17, 17-18, 18-22.