El Joventut Handbol Mataró fa un gran partit que s'espatlla una mica al final

Ha tingut contra les cordes un dels aspirant a l'ascens però s'ha hagut de conformar amb un empat

El Joventut Handbol Mataró ha fet un dels millors partits de la temporada en el matx disputat el diumenge a la tarda i retransmès en directe per "La Xarxa", però la seva extraordinària feina s'ha espatllat una mica al final i s'ha hagut de conformar amb un punt. Això sí, un punt de prestigi aconseguit davant del Sant Martí Adrianenc, tercer classificat de la 1a Estatal i un dels tres candidats a l'ascens.

Handbol JH Mataró - Sant Martí Adrianenc

L'equip barceloní ha dominat durant quasi tota la primera part, però amb marges molt estrets, amb els dos equips trobant solucions per superar les defenses contràries amb certa facilitat. Però en el tram final s'ha entonat la defensa local i Quico Sola ha començat a treure pilotes i això ha permès el Joventut córrer al contraatac i arribar al descans amb dos gols d'avantatge (15-13).

A la represa l'equip local ha fet una sortida magnífica i s'ha posat cinc gols amunt (19-14). I ja ha tingut el control del partit durant tota la segona part, amb una gran defensa 6:0 i ara amb Felenbok aturant molt i en atac amb una gran primera línia, capitenajada per un Bernat Bonamusa motivadíssim, que ha estat el màxim golejador amb 8 gols, i connectant bé amb la segona línia.

I així s'ha entrat en els cinc minuts finals amb quatre gols amunt (28-24), una diferència que semblava suficient per emportar-se els dos punts. Però aleshores l'equip visitant ha equilibrat el partit a falta de mig minut per acabar el partit, aprofitant dues exclusions de l'equip local i una mica de precipitació mataronina jugant en inferioritat. Jordi Fernàndez encara ha demanat temps mort, però no hi ha hagut sort en la darrera acció.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 28-28 SANT MARTÍ ADRIANENC

JH MATARÓ: Quico Sola i Julian Felenbok porters; Manel Núñez (3), Oriol Prat (2), Bernat Bonamusa (8), Bernat Muñoz (3), Dani Aguilera (3), Jan Bonamusa (3), Oriol Vaqué (2), Berenguer Chiva (1), Jaume Pujol (3), Eric Zambrano, Sergi Fuster.
PARCIALS CADA 5': 1-2, 4-4, 6-7, 8-9, 11-12, 15-13 descans; 18-14, 19-18, 22-21, 25-22, 28-24, 28-28.