El femení del Joventut Handbol Mataró obté una victòria de prestigi

Ha superat l'Elda, un equip que fa uns anys havia estat campió estatal

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha aconseguit la seva tercera victòria consecutiva, i ha estat un triomf de molt de prestigi davant un equip com el BM Elda Prestigio (així es diu el club), que fa uns anys havia estat campió de la Divisió d'Honor Estatal, i que ara està lluitant per un lloc per poder jugar les fases d'ascens a aquesta categoria. I amb els dos punts el Joventut es consolida en la que és una esplèndida sisena plaça, en el seu debut en la Divisió Plata Estatal.

Handbol fem JH Mataró - Elda

El partit ha tingut un altíssim ritme de joc, amb els dos equips jugant a molta velocitat. En la primera part l'equip alacantí ha dominat quasi sempre en el marcador, amb avantatges que han arribat a ser de 4 gols (6-10), però en el tram final l'equip local ha posat una marxa més i, amb Ona Muñoz, Maria Murillo i Clara Poo molt efectives, ha reduït la diferència a un sol gol al descans (17-18).

A la represa el marcador ha tingut moltes alternatives. L'equip local ha començat amb un parcial de 3-0, però de seguida ha replicat l'equip visitant i ha passat a dominar altra vegada per tres gols (23-26), quan es travessava l'equador de la segona part. La defensa local ha augmentat la seva intensitat i l'equip ha corregut al contraatac, les tres jugadores citades abans han continuat molt encertades i amb un parcial de 7-1, el marcador s'ha situat en un 30-27, a falta de sis minuts per al final.

Però l'equip visitant que s'hi jugava molt ha reaccionat fins el 31-30, i s'ha viscut un final molt emocionant i molt tens, amb els atacs bloquejats en els darres tres minuts en els quals no s'ha marcat cap gol, i els dos punts s'han quedat a casa.

JOVENTUT MATARÓ 31-30 BM ELDA PRESTIGIO

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich, Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (9), Maria Murillo (10), Clara Poo (7), Saray Romero (1), Isa Latorre, Ivet Rodríguez, Zara Verdugo, Sandra Fargas (2), Sara Ruiz, Irene Hernàndez, Marina Seda (1), Claudia Ruiz, Clàudia Grajal.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 5-7, 8-11, 11-12, 14-15, 17-18 descans; 20-19, 22-23, 23-25, 28-27, 30-28, 31-30.