El JH Mataró busca el dissabte, davant el Montcada, la quarta victòria seguida

L'equip femení juga el diumenge a la pista del Mislata valencià

  • Divendres, 15 Desembre 2017 09:41

El dissabte a les 18 hores torna l'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca amb un molt bon partit de la 1a Estatal masculina en el qual l'equip del Joventut rep la visita del Montcada, davant del qual busca la seva quarta victòria consecutiva.

Handbol JH Mataró - Montcada

És aquest un dels partits teòricament més igualats de la jornada. Són dos equips que en els darrers anys han seguit trajectòries semblants, que van lluitar a la zona alta i que en les dues darreres temporades han baixat una mica el nivell. Ara estan igualats a punts i amb balanç de gols força anivellat. El que sí canvia és que els mataronins vénen de tres victòries seguides i busquen la quarta i en canvi els vallesans vénen de tres derrotes.

Els mataronins han millorat molt en el nivell defensiu en els darrers partits (mitjana de 22 gols encaixats en els tres darrers partits) i això els ha fet anar cap amunt.

RESULTATS HISTÒRICS A 1A ESTATAL

2016-17   Joventut Mataró - Salle Montcada              28-28
2015-16   Joventut Mataró - Salle Montcada              24-25
2014-15   Joventut Mataró - Salle Montcada              29-20
2013-14   Joventut Mataró - Salle Montcada              27-29
2012-13   Joventut Mataró - Salle Montcada              34-27
2011-12   Joventut Mataró - Salle Montcada              33-27

L'equip femení juga en terres valencianes

L’equip femení del Joventut Mataró, una mica enrabiat per com es va produir la seva darrera derrota a La Roca en el darrer instant, inicia el diumenge la segona volta de la competició de la Divisió Plata, en la qual es troba de moment en el 10è lloc amb 10 punts. Han estat 13 partits amb 5 victòries i 8 derrotes.

El diumenge viatja a terres valencianes per intentar aprofitar el mal moment del Mislata, que tot i que és el segon classificat, en posició de fases d'ascens, porta tres derrotes seguides.

Handbol fem. JH Mataró - Mislata

A la primera volta, en el primer partit de la lliga, les valencianes van guanyar de forma molt ajustada per 22-23 i està clar que ara mateix les mataronines ja estan molt més consolidades i poden buscar la sorpresa, emparades en el gran moment de Clara Poo, que amb 82 gols ja és la màxima golejadora del campionat, i d’Ona Muñoz (70 gols).