Tarda de dissabte amb bon handbol al Pavelló Teresa M. Roca

El femení del Joventut Mataró rep La Salud de Tenerife i el masculí el Bordils B

  • Divendres, 01 Desembre 2017 10:24

Aquest dissabte torna a haver-hi jornada doble d’handbol al Pavelló Teresa Maria Roca, amb dos partits molt atractius dels dos sèniors A del Joventut Handbol Mataró.

El sènior femení rep per primera vegada un equip canari

A les 18 hores serà el torn del sènior femení que rep per primera vegada a Mataró un equip de les Canàries, La Salud de Tenerife, que està situat en el 4t lloc de la Divisió Plata amb 14 punts, 6 més que l’equip mataroní, que és 10è.

Handbol fem. JH Mataró - Mislata

És un equip d’un gran potencial que compta amb un bon grapat de jugadores estrangeres entre les que destaquen la romanesa Adriana Chelaru, que és la màxima golejadora del grup amb 72 gols, i també amb la búlgara Veselka Nenkova, que n’ha marcat 60. Aquesta darrera jugadora protagonitza un cas ben remarcable, ja que va ser operada l’estiu de l’any 2016 d’un tumor al cervell i aquesta temporada ha retornat a les pistes. Però a més hi ha les romaneses Maria Adina (44 gols) i Stefania Balceanu i la portera croata Andrea Pavic. La seva millor jugadora estatal és Rocío Guerrero (41 gols).

El cas de Veselka Nenkova, jugadora de La Salud Tenerife

El sènio masculí té un partit clau en la lluita per la permanència

Després a les 20:15 hores jugarà el sènior masculí contra el Bordils B, un partit clau en la seva lluita per la permanència a la 1a Divisió Estatal.

El Joventut, que va recuperant efectius dels que estaven lesionats, va guanyar el passat diumenge a Esplugues i pot respirar una mica, tot i que encara està situat en l’avant-penúltima plaça amb 6 punts.

Handbol JH Mataró - Bordils B

L’equip bordilenc que el visita és el cuer amb només 2 punts, els mateixos que té el Sant Esteve de Palautordera, que aquesta setmana té un complicat partit a la pista del Granollers B. Això vol dir que una victòria mataronina podria obrir un forat de 6 punts respecte la zona de descens. Però atenció perquè la temporada passada l’equip bordilenc va empatar aquí a 30 gols.