Cap dels dos equips del JH Mataró pot amb el Sant Quirze

Tant el masculí en partit de 1a Estatal, com el femení de Plata han caigut derrotats davant l'equip vallesà

La tarda d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca no ha estat satisfactòria per als dos equips del Joventut Handbol Mataró que han caigut derrotats davant els equips de l'Handbol Sant Quirze. Primer el masculí davant el líder de la 1a Estatal i després el femení davant l'equip català millor situat a la Divisió Plata Estatal, han hagut de cedir davant dos equips molt potents.

El líder de la 1a Estatal es mostra molt superior

L'equip del Sant Quirze que prepara Jaume Solé, ex-jugador del Joventut, i que és líder de la categoria, sense haver cedit encara cap punt, ha sortit molt mentalitzat per evitar sorpreses, davant un equip local amb moltes baixes (Bernat Bonamusa, Berenguer Chiva, Dani Aguilera i Sergi Fuster) i que quan s'ha vist clarament per sota al marcador s'ha ensorrat, molt mancat d'actitud, sobretot a la primera part.

171119Ha_Bernat

Al descans la diferència era de 12 gols i l'equip groc-i-negre només havia pogut marcar 6 gols, una xifra impròpia d'un equip de la 1a Estatal. A la represa s'ha guanyat en actitud, s'ha tret una mica el punt d'honor i s'ha fet un segon parcial més digne de 16-20.

171119Ha_JHM-SQ

JOVENTUT MATARÓ 22-38 SANT QUIRZE

JH MATARÓ: Julian Felenbok i Quico Sola porters; Oriol Prat (4), Bernat Muñoz (2), Oriol Vaqué (4), Eric Zambrano (2), Jan Bonamusa (1), Manel Nuñez (3, 2 de p.), Jaume Pujol (4), Ruben Tardío (2).
PARCIALS CADA 5': 1-2, 1-4, 3-7, 5-11, 6-13, 6-18 descans; 8-22, 11-25, 14-27, 16-30, 19-33, 22-38.

L'equip femení es veu superat a la primera part

L'equip femení del Joventut tampoc ha pogut amb el Sant Quirze, l'equip català millor situat ara mateix a la Divisió Plata i que va pujar a aquesta categoria el mes de maig junt amb l'equip mataroní

Avui ha dominat clarament a la primera part, superant amb certa facilitat la defensa local amb els gols de Maria Cadens, Paula Plana i Janna Sobrepera, les seves tres puntals, a les quals l'equip local no podia aturar. I al descans el marcador s'havia obert fisn un 11-17 que deixava molt ben encarrilat el partit per a les vallesanes.

Handbol fem. JH Mataró - Sant Quirze

A la represa la diferència s'anava mantenint, però el Sant Quirze a falta de deu minuts s'ha posat vuit gols amunt (21-29). Aleshores el Joventut, augmentant la pressió, ha pogut recuperar pilotes, i amb bon encert en atac s'ha arribat a posat a dos gols (27-29), després d'un parcial de 6-0, quan encara quedaven dos minuts i mig. I el miracle és veia possible... Però en els darrers minuts l'equip visitant ha recuperat la serenitat i amb un parcial de 0-3 ha decidit el matx.

JOVENTUT MATARÓ 27-32 SANT QUIRZE

JH MATARÓ: Noemí Pérez, Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Ona Muñoz (5), Maria Murillo (5), Clara Poo (4), Ivet Rodríguez, Isa Latorre (3), Sara Ruiz (4), Irene Hernàndez (4), Zara Verdugo, Marina Seda (2), Saray Romero, Clàudia Ruiz.