Els sèniors del JH Mataró fan bons partits però perden lluny de casa

El femení va caure a la pista del líder de Plata i el masculí a la del tercer de 1a Estatal

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró tenien dos compromisos molt complicats en pista contrària aquest cap de setmana, i tot i fer magnífics partits van acabar cedint davant el Morvedre de Sagunt, que és líder imbatut de la Divisió Plata femenina, i del Sant Esteve Sesrovires tercer classificat i també encara imbatut a la 1a Estatal.

MORVEDRE 30-27 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Sandra Fargas (6), Irene Hernàndez (2), Isa Latorre, Ona Muñoz (5), Clara Poo (8), Maria Murillo (1), Ivet Rodríguez (1), Saray Romero, Clàudia Ruiz (3), Marina Seda i Zara Verdugo (1).
PARCIALS: 3-3, 6-5, 9-7, 11-7, 13-9, 14-11 descans; 17-14, 19-17, 21-19, 25-20, 27-24, 30-27.

Gran partit el realitzat per l'equip de Rosi Hernández a Sagunt a la pista del Morverdre que és el líder de la Divisió de Plata Estatal i candidat a l'ascens a la Divisió d'Honor. L'equip groc-i-negre ha plantat cara en tot moment i ha estat ben a punt de donar la sorpresa fins al final.

171112Ha_Morvedre-JHM

A la primera part i des de bon inici l'equip local ha sortit amb força per no deixar sorprendre's. Ha manat sempre en el marcador, per arribar al descans amb tres gols d'avantatge (14-11).

A la represa s'han anat veient ratxes d'un equip respostes per una del contrari. Així el Joventut, amb un gran treball col·lectiu davant la millor defensa de la lliga, ha reduït la diferència a un gol (18-17), però un parcial de 3-0 ha restablert la situació. Després s'ha posat a dos (21-19) i un parcial de 4-0 ha fet pujat la diferència fins els cinc gols. Però quan amb 27-21 semblava tot quasi decidit, l'equip groc-i-negre, sota l'impuls de Sandra Fargas, ha fet un parcial de 0-5 i s'ha posat a un gol quan quedaven dos minuts. Però el líder ha demostrat la seva condició i ha mantingut la serenitat per guanyar el partit.

SANT ESTEVE SESROVIRES 28-20 JOVENTUT MATARÓ

JH MATARÓ: Julian Felenbok i Quico Sola porters; Jan Bonamusa (3), Berenguer Chiva, Bernat Muñoz (3), Manel Núñez (5), Oriol Prat (1), Jaume Pujol (1), Ruben Tardío (2), Oriol Vaqué (3), Eric Zambrano (2), Lluís Plaza, Pol Colomer i Bernat Bonamusa.

L'equip de Jordi Fernàndez, que arrossega moltes baixes importants, ha fet un gran partit a la pista del Sesrovires, un equip que s'ha reforçat aquesta temporada, que està imbatut en tercer lloc de la classificació, i que opta a jugar les fases d'ascens a Divisió Plata.

L'equip groc-i-negre ha sabut frenar d'entrada el joc local amb una molt bona defensa. Però tot i això a l'equador de la primera part, degut a la poca precisió en atac, ha vist com els locals marxaven de tres gols (7-4). Una diferència que al descans els mataronins han aconseguit reduir a dos (12-10).

A la represa la defensa ha mantingut un to sensacional i a l'equador de la segona part el marcador estava en un ajustat 17-16. Però, com era força previsible, el potencial local s'ha anat imposant i ha fet un parcial de 6-0 en 9 minuts, en els quals el Joventut ha perdut pilotes i s'ha precipitat en els xuts. El partit ja s'ha trencat i els riscos que ha hagut de prendre l'equip visitant en defensa han fet que els locals acabessin augmentant la diferència fins el vuit gols.