Derrotes a fora dels dos equips del Joventut Handbol Mataró

L'equip femení de Plata va perdre a Elda i el masculí a Sant Martí

Els dos equips del Joventut Handbol Mataró tenien compromisos molt complicats en pista contrària i cap dels dos ha pogut tornar amb res de positiu.

L'equip femení de la Divisió Plata jugava a la pista de l'Elda, un equip que fa uns anys havia arribat a quedar campió de la Divisió d'Honor i havia jugat la Lliga Europea, i que ara està lluitant per recuperar glòries perdudes. L'equip eldenc és el tercer classificat a un sol punt del líder i és un dels equips més forts en defensa. I això ho va fer valer per guanyar el partit amb un resultat curt de 24-21.

171029Ha_EldaJHM

L'equip de Rosi Hernàndez va fer un magnífic inici de partit (1-3), però de seguida va reaccionar l'equip local que va arribar al descans amb avantatge de 14-10. A la represa altra vegada bona sortida mataronina que amb un 0-3 va ajustar fins a una mínima diferència. L'equip alacantí no es va deixar sorprendre, va reaccionar (19-16 a l'equador de la segona part) i a partir d'allà va controlar bé sempre amb diferències entre els 3 i 5 gols.

BM ELDA 24-21 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich portera; Sandra Fargas (5), Irene Hernàndez, Ona Muñoz (3), Isabel Latorre (2), Clara Poo (1), Zara Verdugo, Maria Murillo (2), Saray Romero (5), Clàudia Ruiz, Sara Ruiz (1), Marina Seda (1), Laura Iglesias.
PARCIALS: 2-3, 6-4, 7-7, 10-9, 12-19, 14-10 descans; 14-13, 16-13, 18-16, 21-17, 23-19, 24-21.

L'equip masculí, per la seva part, s'enfrontava al Sant Martí Adrianenc, un dels equips que ho ha guanyat tot i que té amb un gran potencial ofensiu. Davant seu l'equip de Jordi Fernàndez només va poder oposar resistència fins el minut 17 (9-7 al marcador). A partir d'allà un parcial de 4-0 ja va obrir la diferència als sis gols i al descans es mantenia (18-12). A la represa el forat va obrir-se fins els deu gols (24-14) i a partir d'allà l'equip groc-i-negre va treure el seu punt d'honor per maquillar una mica el resultat.

171029SM-JHM

Cal destacar que en aquest partit es va produir el retorn de Sergi Fuster, un dels pocs jugadors de la nostra ciutat que ha jugat a la màxima categoria de l'handbol estatal, i que havia deixat la pràctica de l'handbol l'any 2013. També va retornar després de llarga lesió Oriol Vaqué.

SANT MARTÍ ADRIANENC 36-28 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Julian Felenbok i Quico Sola porters; Oriol Prat (2), Bernat Muñoz (6), Jaume Pujol (4), Bernat Bonamusa (1), Jan Bonamusa (2), Berenguer Chiva (1), Oriol Vaqué (4), Rubén Tardío (4), Sergi Fuster (2), Manel Núñez, Dani Aguilera, Eric Zambrano (2), Pau López, Max Ansón.