El Joventut Handbol Mataró cau a l'Olímpic de Granollers

El líder de la 1a Estatal ha trencat la resistència mataronina al tram final

El Joventut Handbol Mataró ha encaixat la seva cinquena derrota consecutiva al Palau Olímpic de Granollers davant el Granollers B, el líder de la 1a Estatal, que al tram final del partit ha trencat la bona resistència que havia ofert l'equip mataroní en els tres primers quarts de partit.

Amb aquesta derrota l'equip mataroní continua sense tenir la permanència assegurada i el dissabte dia 22 tindrà un matx molt important davant l'OAR Gràcia.

Granollers B - Joventut Gol Bernat Muñoz

La bona actitud de l'equip d'Àlex Viaña, ben diferent de la del passat dissabte a casa davant el Sant Esteve de Palautordera, ha permès que el Joventut donés bona imatge i fins i tot en algun moment es pogués pensar en la sorpresa.

L'equip groc-i-negre va fer un gran inici de partit (3-5), però un parcial de 7-1 ja ha posat l'equip local per davant amb un avantatge còmode que han mantingut fins al descans al qual s'ha arribat amb un marcador de 17-14.

A la represa el marcador s'ha mogut en una diferència entre els dos i els quatre gols, i prop de l'equador d'aquest segon temps el Joventut estava a dos gols (23-21). Aleshores dues exclusions mataronines han estat ben aprofitades pels granollerins amb un parcial de 5-0. I a partir d'allà l'equip local ja ha jugat a plaer davant un Joventut que s'ha anat quedant sense forces.

GRANOLLERS B 35-26 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Pascual Flores porters; Marc López (3), Jan Bonamusa (4), Dani Aguilera (1), Bernat Muñoz (7), Àlex Bosch (7), Oriol Vaqué, Marc Pey, Berenguer Chiva, Carlos López (2), Pau López, Bernat Bonamusa, Manel Núñez, Oriol Prat (2).
PARCIALS CADA 5': 1-2, 3-5, 8-6, 11-9, 15-11, 17-14 descans; 17-15, 22-18, 23-21, 28-21, 31-22, 35-26.