El Joventut Handbol Mataró femení campió de la Lliga Catalana

L'equip mataroní ha superat el segon classificat en un pavelló Teresa Maria Roca que ha vibrat i ha ajudat a aconseguir el títol

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha aconseguit el títol de la Lliga Catalana d'handbol, quan falta una jornada per al final, derrotant al Pavelló Teresa Maria Roca el segon classificat, l'Handbol Sant Quirze per 35-26 en un partit que ha fet vibrar una afició que ha donat suport a l'equip en tot moment.

170401Ha_JHMfemenícampió

Ha estat un partit molt emocionant pel que estava en joc, ni més ni menys que el títol de lliga. Aquest fet ha marcat el desenvolupament del partit, sobretot a la primera part, ja que els nervis han fet que hi hagués massa imprecisions en els llançaments per part de l'equip local i s'arribés al descans amb empat a 16.

Handbol fem JH Mataró - Sant Quirze

A la represa les jugadores s'han tret la pressió de sobre, la defensa ha funcionat millor i els llançaments han entrat, de manera que la diferència ha arribat fins als 10 gols, davant un Sant Quirze impotent per aturar l'allau de joc de l'equip local.

Al final l'equip ha pogut celebrar el títol amb una afició que ha omplert el pavelló i ha animat de valent, per ajudar a la consecució d'un títol que feia 17 anys que no s'aconseguia. I ara aviat vindran les fases d'ascens on les noies que prepara Jordi Fernàndez intentaran l'ascens a Divisió Estatal Plata.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 35-26 SANT QUIRZE

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres, Isa Latorre (5), Sandra Fargas (10), Clara Poo (5), Irene Hernàndez (6), Zara Verdugo (2), Tinna Falconi (1), Laia Nonell (2), Glenda Alís (3), Roser Villalba (1), Marina Fernàndez, Katina Juàrez.