Un altre bon dissabte d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca

El sènior masculí del Joventut rep el Sant Quirze de Josep M. Guiteras i el femení celebra la classificació per a les fases rebent l'Ascó

El dissabte a la tarda tornem a tenir sessió continua de bon handbol al Pavelló Teresa Maria Roca, on els equips sèniors del Joventut Handbol Mataró disputaran atractius partits.

Handbol JHMataró - Sant Quirze

El sènior masculí rep el Sant Quirze de Josep M. Guiteras

A les 18 hores l'equip masculí del Joventut Handbol Mataró rebrà un dels equips forts de la categoria, l'Handbol Sant Quirze que dirigeix Josep Maria Guiteras, el tècnic que, en dues fases memorables, va assolir l'ascens a 1a Estatal amb l'equip groc-i-negre: l'any 2003 al Pavelló Eusebi Millán i l'any 2009 ja al Pavelló Teresa Maria Roca. És un equip que la temporada passada va quedar en segon lloc i va disputar les fases d'ascens a Plata sense èxit, però que aquesta temporada no sembla anar pel mateix camí, ja que està en quart lloc a 5 punts ja del segon classificat, a falta de 14 punts per disputar.

Handbol JHMataró - Sant Quirze

Davant aquest equip que té jugadors de gran qualitat (els germans Reig, Pau Gallardo, Marc Garcia, Oriol Fernàndez, i els porters Capón i Admella...), els d’Àlex Viaña, que tenen la permanència força ben encarrilada, intentaran donar la sorpresa. Recordem que a la primera volta el Sant Quirze, que és l'equip menys golejat de la 1a Estatal, es va imposar clarament per 28-18.

RESULTATS HISTÒRICS

2015-16 Joventut Mataró - Sant Quirze 26-31
2014-15 Joventut Mataró - Sant Quirze 38-23
2013-14 Joventut Mataró - Sant Quirze 34-30

2005-06 Joventut Mataró - Sant Quirze 20-25
2004-05 Joventut Mataró - Sant Quirze 29-30

2003-04 Joventut Mataró - Sant Quirze 28-27

Com es pot veure de moment el balanç està igualat amb tres victòries per a cada equip.

El femení celebra la classificació i rep l'Ascó

Tot seguit a les 19:45 hores serà el torn de l'equip femení que, com se sap, s'ha classificat ja per a les fases d'ascens a Divisió d'Honor Plata Estatal, una cosa que no passava des de l'any 2003. L'equip de Jordi Fernàndez rep l'Ascó, un equip de la zona mitjana baixa que en principi no hauria de donar problemes al líder imbatut de la categoria.

A la primera volta el Joventut va guanyar a la pista ebrenca per 21-19 i per tant sembla que dos punts més han de caure del costat del Joventut, que va camí d'assolir el títol de Lliga Catalana. Un títol que es va aconseguir per darrera vegada la temporada 1999-2000, quan encara es coneixia per 1a Catalana, i de la qual es feia el salt a la categoria estatal.

I a les 16 hores, abans del partit del sènior A, jugarà el sènior B masculí en partit de 2a Catalana contra l'Handbol Rubí.