El Joventut Handbol Mataró cau a la complicada pista de Sarrià de Ter

L'equip gironí ha obert forat en el tram final de la primera part

Sarrià - Mataró

El Joventut Handbol Mataró tenia un desplaçament molt complicat a la pista d'un dels equips que lluita per entrar a la fase d'ascens, com és el Sarrià de Ter, i tot i fer un bon inici de partit, ha hagut d'anar cedint a la superioritat d'un equip que en les tres darreres temporades només ha perdut un partit a casa seva a la 1a Estatal.

L'equip d'Àlex Viaña ha sortit molt connectat a la dinàmica de joc amb una defensa 3:3 força valenta, i que li ha permès mantenir la igualtat fins avançada la primera part. Però les errades al segon tram de la primera part han fet que l'equip gironí marxés al descans amb una diferència favorable de cinc gols, tot i la gran primera part de Bernat Muñoz que ha fet 7 gols en els primers trenta minuts.

Bernat Muñoz a Sarrià

A la segona part el Joventut ha reduït la diferència als dos gols (22-20) als deu minuts i semblava que podria ficar-se de ple en la lluita pels dos punts. Però ni la sort en els llançaments, ni la força, ni l'arbitratge, han ajudat per arribar al final amb opcions de puntuar. De tota manera cal destacar la intensitat amb què han evolucionat tots els jugadors per seguir lluitant per la permanència.

UE SARRIÀ DE TER 33-27 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Pascual Flores i Pol Gavañach porters; Pol Vallhonesta, Oriol Vaqué, Bernat Muñoz (10), Bernat Bonamusa (3), Jan Bonamusa (2), Marc Pey (4), Daniel Aguilera, Marc López (2), Carlos López, Àlex Bosch (2), Oriol Prat (3), Berenguer Chiva.
PARCIALS CADA 5': 3-1, 6-5, 9-7, 13-9, 15-12, 18-13 descans; 20-17, 22-19, 25-20, 28-23, 31-24, 33-27.