El femení del Joventut Mataró derrota el Vilamajor i continua imbatut

Porta 15 partits sense perdre i és líder sòlid de la Lliga Catalana

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 22 Gener 2017 20:17

El femení del Joventut Handbol Mataró tenia el dissabte un compromís delicat a casa davant el Vilamajor, un equip sempre incòmode i que està situat en la quarta posició del grup. Però les noies que dirigeix Jordi Fernàndez van guanyar per 31-26 i es mantenen líders imbatudes de la Lliga Catalana, havent cedit un sol empat en els 15 partits jugats.

Handbol fem JH Mataró - Vilamajor

Era un partit important per a la classificació i hi havia importants baixes en els dos equips (Clara Poo en el local i Laura Delgado, ex-jugadora del Joventut, en el visitant) i es va acabar decantant a favor del JH Mataró, després d'un bon partit.

El Joventut Mataró va fer una bona sortida amb gran intensitat defensiva i ja es va començar a agafar un avantatge que va arribar als set gols al final de la primera part. A la segona es va mantenir el control del partit i, tot i que la diferència va minvar, el resultat no va perillar en cap moment. Destacar la gran actuació de Sandra Fargas amb 13 gols.

JOVENTUT MATARÓ 31-26 VILAMAJOR

JOVENTUT MATARO: Marta Espejo i Laia Argelich porteres, Laia Nonell (1), Isa Latorre (3), Irene Hernàndez (2), Ona Muñoz (7), Sandra Fargas (13), Katina Juarez (1), Saray Romero (3), Marina Seda (1), Zara Verdugo, Glenda Alís, Tinna Falconi.