El Joventut femení "campió d'hivern" imbatut

L'equip de Jordi Fernàndez ha tancat la primera volta amb una treballada victòria

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 18 Desembre 2016 01:51

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha tancat la primera volta del campionat en primera posició, proclamant-se "campió d'hivern", i ho ha fet havent cedit només un punt en els tretze partits jugats.

Handbol fem JH Mataró - Vilanova Camí

En el partit jugat el dissabte al Pavelló Teresa Maria Roca ha obtingut una victòria molt treballada davant el Vilanova del Camí, un equip que ha donat bona imatge i ha posat les coses difícils al líder.

Handbol fem JH Mataró - Vilanova Camí

El Joventut Mataró ha fet una bona sortida, amb una bona defensa i bones combinacions en atac, que han fet que de mica en mica la diferència arribes fins als sis gols amb què ha acabat la primera part (17-11). 

A la segona no s'ha sortit amb la mateixa concentració en defensa, ni amb la mateixa eficàcia en atac, amb errades en els llançaments. I l'equip de l'Anoia, amb un joc més decidit, ha escurçat la diferència fins als 2 gols en diverses ocasions (l'última amb 25-23).  De tota manera l'equip groc i negre ha tornat a reaccionar per poder arribar a un final força tranquil.

Handbol fem JH Mataró - Vilanova Camí

JOVENTUT MATARÓ 30-25 VILANOVA DEL CAMÍ

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Ona Muñoz (10), Isa Latorre (1), Tinna Falconi, Clara Poo (4), Glenda Alis (1), Sandra Fargas (7), Marina Seda, Irene Hernàndez, Laia Nonell (2), Saray Romero (3), Katina Juàrez (2).

Handbol fem JH Mataró - Vilanova Camí