El femení del Joventut ja arriba a onze d'onze

No ha trobat rival en l'equip de la Coope Sant Boi i continua líder solitari

  • Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 04 Desembre 2016 02:11

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha aconseguit l'onzena victòria dels onze partits disputats de lliga i per tant continua situat en el lideratge de la classificació de la Lliga Catalana, amb pas ferm cap al títol i a la possibilitat de jugar les fases d'ascens a Divisió Plata Estatal.

Handbol fem Joventut Mataró - Sant Boi

No ha trobat rival en la Coope de Sant Boi, un equip recentment ascendit però que en els darrers partits havia plantat cara a alguns dels equips de la part alta i venia de perdre per la mínima davant del segon classificat. L'equip de Jordi Fernàndez ha sortit molt concentrat i ha posat un 5-0 en el marcador als cinc minuts de joc.

Després l'equip ha mantingut la concentració durant tot el partit, i gràcies a una bona defensa i ràpids contraatacs, s'ha anat ampliant la diferència al marcador, fins als 20 gols finals, obtenint bones sensacions de cara al difícil desplaçament del pròxim cap de setmana a la pista del segon classificat, l'Handbol Sant Quirze.

Handbol fem Joventut Mataró - Sant Boi

JOVENTUT MATARÓ 42-22 COOPERATIVA SANT BOI

JH MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich (porteres), Irene Hernàndez (1), Clara Poo (5), Saray Romero (8), Sandra Fargas (9), Ona Muñoz (6), Glenda Alís (3), Tinna Falconi (3), Isabel Latorre (3), Laia Nonell (2), Katina Juàrez (2), Marina Seda.