Els equips del Joventut Handbol Mataró es desplacen

El sènior masculí juga a Sant Esteve de Palautordera i el femení a Ascó

  • Divendres, 25 Novembre 2016 09:10

Handbol JH Mataró - La Roca

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró juga a Sant Esteve de Palautordera davant un equip que debuta aquesta temporada a la 1a Estatal, després d'haver quedat campió de Lliga Catalana i haver guanyat la fase disputada a la seva pista.

És per tant un partit nou a la categoria en el qual l’equip de Jordi Coma intentarà trencar la seva mala ratxa de tres derrotes seguides. Al davant tindrà un equip que està un punt per sobre del mataroní i que compta amb el potencial de Jordi Planas (3r golejador de la categoria) i que estarà empès pel pavelló dels Quatre Hereus, una de les pistes on hi ha més ambient i on fins ara només hi ha guanyat el Sant Quirze.

161125Ha_PavelloQuatreHereus

En la darrera visita a aquella pista la temporada 2000-01 en partit de 2a Catalana, el Joventut hi va perdre per 28-22 tot i que en acabar la temporada l'equip dirigit per Josep M. Guiteras pujaria a 1a Catalana.

L'equip femení defensa el liderat a Terres de l'Ebre

Compromís complicat per a l'equip femení del Joventut, que és líder imbatut, davant l'Ascó, un equip que necessita un triomf que ja fa sis jornades que no assoleix, tot i que en la darrera jornada van obtenir un gran empat a la pista del Sant Quirze, el segon classificat.
Les noies de Jordi Fernàndez intentaran mantenir la seva marxa triomfal, guanyant en una pista on l'equip mataroní ja hi va guanyar la temporada passada (19-21).

161125Ha_AscoJHM1516