El femení del Joventut Handbol Mataró guanya i és un líder molt sòlid

Va obtenir la novena victòria consecutiva derrotant el Cardedeu amb una gran segona part

• Redacció// Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 20 Novembre 2016 10:33

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va aconseguir dissabte al vespre, davant el Cardedeu, la novena victòria consecutiva en nou partits disputats de la Lliga Catalana, i d'aquesta manera es consolida de forma molt sòlida com a líder de la competició augmentant a tres punts l'avantatge sobre el seu immediat perseguidor, el Sant Quirze, que només va poder empatar a casa.

Handbol fem JH Mataró - Cardedeu

El partit contra el Cardedeu, un altre dels equips que es mou per la zona alta, no va ser fàcil. Els dos equips tenien alguna baixa important (per part local la seva màxima golejadora, fins ara, Sandra Fargas) i després d'uns primers instants d'adaptació l'equip visitant va dominar en el marcador, arribant a fer-ho per cinc gols, aprofitant les imprecisions de l'equip local.

L'equip local va anar anivellant, i va fer una gran segona part. Amb un gran treball defensiu en 4:2 va destarotar l'atac de l'equip vallesà, i la gran actuació de la portera Marta Espejo s'hi va afegir al darrere, fent que l'equip visitant només marqués 6 gols en tota la segona part. I en atac es va completar la feina amb un bon joc col·lectiu, amb bona direcció de la central Marina Seda, i amb finalitzacions de Clara Poo al lateral esquerre i sobretot d'Ona Muñoz a l'extrem dret. I així va acabar guanyant amb certa comoditat per 26-21, els mateixos cinc gols que en algun moment havia tingut de desavantatge.

JOVENTUT MATARÓ 26-21 HANDBOL CARDEDEU

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich i Marta Espejo porteres; Irene Hernàndez (4), Laia Nonell (3), Glenda Alís, Saray Romer, Ona Muñoz (7), Clara Poo (7), Isabel Latorre (1), Marina Seda (2), Katina Juárez (2).