El Joventut Handbol Mataró cau davant La Roca

L'equip vallesà ha estat superior durant quasi tot el partit i ha acabat guanyant pel mateix resultat que la darrera vegada (28-31)

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 06 Novembre 2016 01:43

El BM La Roca tornava a Mataró, per enfrontar-se al Joventut, després d'haver passat dues temporades a la categoria superior, la Divisió de Plata Estatal, i ho ha fet emportant-se els dos punts, amb el mateix resultat que la darrera vegada que havia vingut, ara fa tres temporades (28-31).

Després del bon triomf aconseguit la setmana passada a Palautordera i tenint en compte que l'equip roquerol s'ha afeblit molt respecte de la temporada passada, es podia pensar en un triomf local, però sobre la pista l'equip visitant ha estat superior.

Handbol JH Mataró - La Roca

El partit ha començat igualat i l'equip local s'ha posat per davant amb un 5-4 una mica abans dels deu minuts de joc. Però llavors la defensa roquerola i el seu porter, davant el qual han topat els atacants locals, s'han posat a la feina. I resolent bé en atac i traient el contraatac ha fet un parcial de 0-5. Això donava als vallesans quatre gols d'avantatge, que poc després ja eren sis (7-13) amb l'atac local bloquejat completament (només dos gols en quinze minuts). S'ha arreglat una mica la cosa fins al descans, però l'equip visitant continuava dominant de tres (11-14).

A la represa el joc s'ha accelerat molt més, però això ja li ha anat bé a l'equip roquerol, que ha controlat molt bé la situació i ha dominat sempre amb diferències entre els 3 i els 7 gols, amb una gran tasca dels seus extrems. I l'equip vallesà ha pogut arribar al final sense haver de patir mai pel triomf, ja que han entrat en els dos minuts finals guanyant de sis gols.

JOVENTUT MATARÓ 28-31 BM LA ROCA

JOVENTUT MATARÓ: Pol Gavañach i Dani Torvisco porters; Dani Aguilera (3), Bernat Bonamusa (6), Jan Bonamusa (3), Àlex Bosch, Berenguer Chiva, Pepo Juàrez (1), Marc López, Carlos López (2), Bernat Muñoz (3), Marc Pey (1), Oriol Prat (7), Pol Vallhonesta i Oriol Vaqué (2).
BM LA ROCA: Pau Puget i Miquel Gonzàlez porters; Mau Bosch, Catafal, Dani Ferrer (3), Gascón, Ortega (4), Pau Pérez (5), Puig (4), Salado (3), Marc Sànchez (8), Roc Segarra (4), Castellarnau, Sergio García i Pellisa.
PARCIALS CADA 5': 2-3, 5-5, 5-8, 6-10, 8-13, 11-14 descans; 13-16, 16-20, 16-22, 21-24, 23-27, 28-31.