El femení del JH Mataró guanya novament a casa

Va derrotar un Igualada clarament inferior per una diferència que hauria pogut ser més àmplia

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va guanyar novament a casa en superar l'Igualada, equip que està en zona de descens i que es va mostrar clarament inferior, i que no va caure per una diferència més àmplia perquè l'equip local en alguns moments va semblar massa pressionat, tot i portar sempre el partit controlat.

Des de bon començament el Joventut va manar en el marcador i al descans ho feia de sis gols (15-9). Després, a la represa, l'atac va continuar funcionant, però la defensa va afluixar una mica rebent 16 gols, però tot i això la victòria no va perillar mai, i es van sumar dos punts que fan que l'equip pugi al novè lloc quan falten dos partits complicats per acabar la primera volta: el dissabte a Vilamajor i el dimecres 23 a casa davant el Cardedeu en partit ajornat.

JOVENTUT MATARÓ 29-25 IGUALADA

JH MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Cristina Moreno, Isa Latorre (9), Laura Gallego (5), Mar Gómez, Aina Rossell (7), Tina Falconi (1), Roser Villalba, Irene Hernàndez (1), Judith Pérez (1), Saray Romero (4) i Sandra Cariteu (1).

mataro fem-gavà