El JH Mataró perd altre cop per la mínima

Ha acabat cedint davant de l'actual campió que ha jugat millor el tram final

El Joventut Handbol Mataró afrontava avui a la tarda un partit complicat, contra el campió de la temporada passada, el Granollers B, amb la necessitat de guanyar per no perdre contacte amb els primers de la 1a Estatal, però, després d'un matx amb moltes alternatives, ha acabat cedint per la mínima en un final en què l'equip visitant ha sabut jugar molt millor les seves opcions.

A diferència del que havia passat el dia del Sant Martí avui l'equip local, que tenia dues baixes molt importants (Toni Busquets i Bernat Bonamusa) ha sortit mentalitzat i s'ha posat per davant (2-0), i a l'equador de la primera part dominava per 7-6, amb Oriol Mas, que havia tornat a la titularitat molt bé sota pals. Però l'equip visitant ha anat aprofitant que els col·legiats valencians collaven força l'equip local a la primera part (3 exclusions a zero, 4 penals en contra a zero, i dos gols anul·lats de forma injusta) i també la gran actuació del seu porter Marc Guàrdia (12 aturades) per arribar al descans amb una diferència de 3 gols.

matarp-granollers

A la represa la defensa 6:0 local ha estat més ferma i el marcador s'ha posat favorable als locals amb 18-17 als 12 minuts. I s'ha entrat en una fase en què els gols s'anaven alternant, amb els atacs superant clarament les defenses, amb els locals resolent molt millor (han fet 11 gols dels 13 primers xuts, quan a la primera part s'havien fet els 11 gols de 31 xuts!) i mantenint-se per davant fins al 24-22 que assenyalava el marcador quan faltaven vuit minuts. Però aquí l'atac local s'ha bloquejat davant d'una dura defensa visitant, errant tres xuts i perdent un parell de pilotes, i en canvi a l'altre costat els vallesans amb els u contra u d'Alejandro Rodríguez i els llançaments dels extrems, s'han tornat a posar per davant amb un parcial de 0-4 que ja ha decidit el partit.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 25-26 GRANOLLERS B

JH MATARÓ: Oriol Mas (9 aturades) i Pol Gavañach (5 aturades) porters; Marc Martínez (1), Bernat Muñoz (2), David Pedragosa (6), Oriol Vaqué (5), Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (2), Pepo Juàrez (3), Marc Castilla (1), Roc Segarra, Eric Martínez (1), Àlex Bosch (2 de p.), Berenguer Chiva. 25 gols de 51 xuts, 9 pèrdues. 4 exclusions.
GRANOLLERS B: Marc Guàrdia (18 aturades) porter; Peresson (1), Esono, Pere Joan Gonzàlez (2), Miquel Flores (3), Artiaga (3), Alejandro Rodríguez (6, 2 de p.), Bosch (3), Aleix Martínez (1), Cumplido (2), Domingo (3), Asensio (2), Luna, Montoliu.
PARCIALS CADA 5': 2-1, 5-4, 6-6, 7-8, 9-12, 11-14 descans; 14-16, 15-17, 19-18, 22-21, 24-22, 25-26.