El femení del JH Mataró guanya amb una gran segona part

El Vilanova del Camí va aguantar fins al descans però després es va enfonsar

El femení del Joventut Handbol Mataró va guanyar de forma contundent davant un dels equips de la zona baixa i va fer un pas cap amunt a la classificació.
Després de la derrota de la setmana anterior a Lleida davant el cuer hi havia certa inquietud per la visita del Vilanova del Camí, ja que una derrota hauria complicat la situació a la taula classificatòria, i l'equip va fer un inici de partit molt fluix (2-5 als 10') amb moltes dificultats per superar la defensa visitant, però a poc a poc l'equip va anar entrant en el partit i al descans s'arribà amb empat a 16, amb gran efectivitat d'Aina Rossell en el xut exterior.
A la represa va canviar tot. L'equip local va ajustar la defensa, Laia Argelich va estar bé sota pals, i això va permetre poder treure el contraatac, tasca en la qual va destacar Saray Romero junt amb la citada Aina Rossell, fent 24 gols entre les dues, per ajudar a tancar el marcador en un explícit 39-28.

JOVENTUT MATARÓ 39-28 VILANOVA DEL CAMÍ

JH MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Cristina Arteaga, Cristina Moreno (1), Isa Latorre (3), Laura Gallego (4), Aina Rossell (14), Tinna Falconi (1), Roser Villalba (1), Irene Hernàndez, Judith Pérez, Laia Nonell (3), Saray Romero (10), Sandra Cariteu (2).