El femení del Joventut cau derrotat a Lleida

El Pardinyes, que era el cuer, va obtenir els primers punts de la lliga

El Joventut Handbol Mataró femení no va poder tornar amb res positiu del seu desplaçament a Lleida, ja que, després d'un partit discret, va caure derrotat davant el cuer de la lliga, el Pardinyes, equip recent ascendit que necessitava sumar els dos primers punts, per agafar moral, i els va aconseguir aprofitant una bona motivació i també un arbitratge força casolà.
L'equip mataroní ja va arribar al descans per darrere (11-8), degut sobretot al poc encert en els llançaments, davant una defensa local força pressionant, i a la segona part va poder igualar el parcial però la victòria va anar a parar a les lleidetanes per 25-22.

LLEIDA PARDINYES 25-22 JOVENTUT MATARÓ

JOVENTUT MATARÓ: Marta Espejo i Laia Argelich porteres; Cristina Moreno, Sandra Cariteu (1), Irene Hernàndez, Isa Latorre (10, 3 de p.), Saray Romero (2), Aina Rossell (5), Tinna Falconi, Judith Pérez i Laura Gallego (3).