El Joventut Handbol Mataró es retroba amb el triomf

Ha superat el Sanes en un partit dominat quasi sempre per l'equip mataroní

El Joventut Handbol Mataró s'ha retrobat amb el triomf després de dues derrotes i es manté enganxat a la lluita pels primers llocs. Ha superat el Sant Esteve Sesrovires per 31-27 en un partit que ha dominat quasi sempre, però que no s'ha vist guanyat fins que quedaven un parell de minuts.

La primera part ha estat molt igualada, amb l'equip groc-i-negre bastant fluix en defensa, i trobant certs problemes per superar la defensa oberta dels visitants que forçaven errades en la passada i també xuts precipitats de l'equip local, i propiciaven contraatacs que han obert el marcador a favor dels de fora (9-11). En el tram final s'han evitat pèrdues, s'han trobat millors posicions de xut i s'ha capgirat el marcador al descans (17-15).

Mataro-sanes

A la represa la defensa local en 6:0 ha funcionat molt millor, l'equip del Baix Nord s'ha anat veient com abaixava el ritme i de seguida el Joventut ha agafat quatre gols d'avantatge (20-16). Ha reaccionat el Sanes tornant-se a posar a 2 gols (20-18), però una sèrie de bones defenses i aturades de Pol a la porteria han permès agafar un avantatge clar (27-20) que ja s'ha sabut gestionar bé fins al final, acabant amb dos punts a la butxaca gràcies al bon treball dels extrems i pivots en un dia en que al primera línia ho tenia força complicat.

L'equip mataroní no ha comptat amb Bernat Bonamusa, amb una infecció vírica bastant greu, de la qual esperem que es pugui recuperar al més aviat possible.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 31-27 SANT ESTEVE SESROVIRES

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Pol Gavañach porters; Marc Martínez (4), Toni Busquets (2), Dani Aguilera (3), Oriol Vaqué, David Pedragosa (3), Jan Bonamusa (1), Pepo Juàrez (3), Roc Segarra (3), Bernat Muñoz (3), Marc Castilla (3), Àlex Bosch (4 de p.), Eric Martínez (1), Berenguer Chiva (2). 31 gols de 51 xuts amb 13 aturades dels porters visitants. 12 pèrdues i 7 exclusions.
SANT ESTEVE SESROVIRES: Madico i Xavi Pérez porters; Macarro, Cabello (2), Sesplugues (4), Abadal (1), Jacobo Gracia (7, 6 de p.), Vilaplana (4), Navarro, Lorente (4), Pujol (3), Serrano, Ridao (1), Falguera (1), Soto. 27 gols de 43 xuts amb 2 aturades d'Oriol Mas i 8 de Pol Gavañach, 17 pèrdues de pilota i 3 exclusions.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 5-4, 7-8, 11-11, 14-13, 17-15 descans; 20-16, 21-18, 25-20, 27-21, 28-23, 31-27.