El Joventut Handbol Mataró no pot amb el nou líder

La UE Sarrià ha passat per damunt d'un equip mataroní que no ha estat quasi mai en el partit

El Joventut Handbol Mataró, després de sis victòries consecutives que l'havien situat com a líder en solitari, en topar amb els rivals més forts ha encadenat dues derrotes. La d'avui va arribar a la pista de la UE Sarrià, nou líder en solitari del grup C de 1a Estatal, després que l'altre equip, que estava al capdavant junt amb Sarrià i Joventut, el Sant Martí Adrianenc, hagi perdut a la seva pista davant el Sant Cugat.

Sarrià Joventut

La pista sarrianenca és de les més complicades de la categoria i més quan el seu equip està situat, com passa ara, a la part alta i en disposició de lluitar per entrar a les fases d'ascens, i l'equip del JH Mataró no ha tingut en cap moment opcions de disputar la victòria a l'equip gironí, topant a més amb una extraordinària actuació del porter Pau Guitart.

L'equip de Josep Espar ha sortit amb una gran mentalització davant un equip mataroní que no ha pogut suportar la pressió ambiental i no ha pogut fer res davant la pressionant defensa local i el seu contraatac i el joc trepidant en atac, que està enamorant a la seva afició.

L'ambient guia un gran Sarrià

Des de bon començament els sarrianencs, empesos pel seu públic, s'han posat per davant i l'avantatge ha anat creixent, sobretot arrel d'un parcial de 6-1 que ha portat el marcador a un 12-5 quan ja només faltaven vuit minuts per arribar al descans, amb l'atac mataroní completament encallat. Només en el tram final amb un parcial de 0-3 s'ha pogut arreglar una mica el marcador (15-10 al descans).

Però a la represa no ha canviat res i amb un altre parcial de 6-0 de l'equip local, fent embogir la seva afició, la diferència ha pujat fins als 11 gols, després que l'equip mataroní es quedés 15 minuts sense marcar, i estigués en només 13 gols després de 48 minuts de joc (24-13). El tram final del partit ja sobrava, i els locals s'havien pres la revenja de la pallissa rebuda a Mataró la temporada passada quan van perdre per 35-23.

UE SARRIÀ 29 - 20 JOVENTUT MATARÓ

UE SARRIÀ: Guitart i Moret porters; Pere Arnau (6), Ballester (29, Esain, Fina (1), Junquera, Lozano (5), Mariscal (2), Palomeras (1), Pòrtulas (2); Jordi Rodríguez (3), Arnau Rovira (2), Torres (4), Viñolas.
JH MATARÓ: Pol Gavañach i Oriol Mas porters; Dani Aguilera, Bernat Bonamusa (1), Jan Bonamusa (2), Àlex Bosch (1), Toni Busquets (2), Marc Castilla (2), Berenguer Chiva, Pepo Juàrez (2), Eric Martínez, Marc Martínez, Bernat Muñoz (4), David Pedragosa (2), Roc Segarra (2), Oriol Vaqué (2).
PARCIALS CADA 5': 2-1, 5-2, 6-4, 10-5, 13-6, 15-10 descans; 18-13, 22-13, 23-13, 24-14, 28-17, 29-20.