El femení del Joventut cau derrotat a la pista del líder

El Sant Vicenç ha estat clarament superior

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va caure derrotat àmpliament a la pista del líder de la Lliga Catalana, el Sant Vicenç dels Horts, per una diferència que l'equip local pràcticament ja havia assolit a la primera part.

En els primers trenta minuts el Sant Vicenç, que té aspiracions d'ascens, va imposar la seva contundent defensa, la sortida al contraatac, i la superioritat en els u contra u i va marxar al vestidor amb un avantatge de 16-8.
A la represa l'equip mataroní va millorar en el tema defensiu i el segon parcial es va perdre només d'un gol, millorant molt la imatge de l'equip.

SANT VICENÇ - JOVENTUT MATARÓ 27-18

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Laia Argelich portera; Cristina Arteaga, Cristina Moreno, Isa Latorre (6, 1 de p.), Mar Gómez, Aina Rossell (2), Tinna Falconi (2), Inez Krul (1), Roser Villalba, Irene Hernàndez (1), Judith Pérez, Laia Nonell, Saray Romero (4), Sandra Cariteu (1).