El juvenil del Joventut subcampió de 1a Catalana d'handbol

Va caure a la final davant el BM La Roca que jugava a la seva pista

L'equip juvenil masculí del Joventut Handbol Mataró es va proclamar el passat cap de setmana subcampió de 1a Catalana en el TOP-4 que es va disputar al pavelló de La Roca, tancant així una gran campanya.

L'equip mataroní, que entrena Juan Sànchez, s'havia classificat per aquest TOP-4 gràcies a una gran primera fase del campionat on va quedar en tercer lloc d'una lliga de 16 equips, amb 48 punts, superat per La Roca (51) i OAR Gràcia Sabadell (48), i per davant de Sant Quirze (48), Gavà (46), Cardedeu (36), Sant Vicenç (36), La Roca B (34), etc...

A la semifinal disputada el dissabte els mataronins van fer un partidàs, sobretot en defensa, superant per 25-21 un equip molt més fort físicament com era l'OAR Gràcia i classificant-se per a la final.

El diumenge, en el partit que els enfrontava a l'equip amfitrió, el BM La Roca, també molt superior pel que fa al tema de potencial físic (ja que tots els seus jugadors són de segon any, mentre que els del Joventut són quasi tots de primer any), el Joventut va plantar cara en tot moment i només al tram final els roquerols van poder obrir una mica de forat per acabar guanyant per 31-26.

Han format la plantilla: Dani Torvisco i Bassory porters, Pau Montserrat i Jaume Pujol centrals, Eric Zambrano, Pau López y Carles Garcia pivots, Lluís Plaza, Pau Cantero, Adrià Coll, Pau Bernabeu, David Famadas i Manuel Núñez extrems, Oriol Vigil, Albert Jiménez, Víctor Torres, Aleix Martinez, Ignasi Blanco i Ruben Gil laterals.

150615Ha_Juvenil14-15