Còmoda victòria del femení del Joventut

Va superar de deu gols el penúltim classificat

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va obtenir el dissabte una còmoda i brillant victòria sobre el Vilanova del Camí, penúltim classificat i ferm candidat al descens de categoria. Amb aquest triomf l'equip de Rosi Hernàndez, que ja evitava les dues darreres places de descens, també evita l'avant-penúltima posició que podria portar també el descens si cap equip català compensés el descens de l'Associació Lleidatana de categoria estatal a Lliga Catalana.

El partit va ser dominat totalment per l'equip local que va defensar amb gran intensitat i va sortir molt bé al contraatac i amb gran efectivitat en aquest faceta, amb 9 gols de 9. Al descans ja dominava per 17-12 i a la segona part es va doblar la diferència, destacant el bon treball en els un contra un de Laura Gallego.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - VILANOVA DEL CAMÍ 29-19

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich portera; Cristina Arteaga, Cristina Moreno (2), Cristina Pi (1), Lorena Fernández (3), Isabel Latorre (5), Mar Gómez, Laura Gallego (5, 1 de p.), Aina Rosell (4), Roser Villalba, Irene Hernández (3), Judith Pérez (4), Dana Torres (1).