El femení del Joventut perd fent un gran partit a Gavà

L'equip local va patir per sumar dos punts que necessitava

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va perdre a una de les pistes més complicades de la categoria, però demostrant una vegada més que aquesta temporada se li dóna millor jugar fora que no pas a casa i posant la victòria molt difícil a un equip que lluita pel títol.

El Gavà es va mostrar força nerviós a la primera part en veure que l'equip mataroní li plantava cara en un partit en què s'hi jugaven molt i en canvi a les mataronines no els anava res, i al descans, després d'uns trenta minuts magnífics, el Joventut va marxar al vestidor guanyant per 9-13.
A la represa el Gavà va sortir molt més concentrat i a poc a poc va capgirar el marcador per acabar guanyant per 26-23.

GAVÀ - JOVENTUT MATARÓ 26-23

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich (que va fer un partit esplèndid) portera; Cristina Arteaga, Cristina Moreno (1), Cristina Pi (2), Lorena Fernández (4), Isabel Latorre (7), Laura Gallego (5), Roser Villalba (1), Irene Hernández (1), Judith Pérez, Saray Romero (1), Dana Torres