El femení del Joventut per fi guanya a casa

Va derrotar el Vilamajor amb una remuntada final apoteòsica

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró per fi va poder aconseguir una victòria a la seva pròpia pista, cosa que fins ara només havia fet quan va superar el cuer, el Molins de Rei.
Dissabte va derrotar el Vilamajor, un dels equips de la zona alta de la taula, al qual ja havia derrotat a la població vallesana a la primera volta, i ho va fer amb una remuntada final apoteòsica, ja que es perdia 16-20 i es va acabar guanyant per 23-21, amb una gran tasca de la defensa i de la portera Laia Argelich a la part final del partit.

handbol fem mataró-vilamajor

Després d'una primera part igualada, però sempre amb avantatge visitant, es va arribar al descans amb 13-14. A la segona part les vallesanes van fer un parcial de 0-5, que d'entrada va deixar l'equip local una mica tocat, però el Joventut es va refer i va continuar lluitant. Un petit canvi defensiu va permetre prendre la iniciativa des de la defensa, trencant el joc visitant i recuperant pilotes, i amb un parcial de 9-0 es va capgirar el marcador i es va aconseguir el triomf.

JOVENTUT MATARÓ - VILAMAJOR 23-21

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic portera; Cristina Arteaga, Cristina Moreno, Cristina Pi (5), Lorena Fernández (1), Isabel Latorre (6, 3 de p.), Mar Gómez, Laura Gallego (3, 1 de p.), Irene Hernández, Judith Pérez (3), Saray Romero (5, 1 de p.), Dana Torres.