El femení del Joventut no pot reaccionar

Va perdre a la pista del Sant Quirze tot i fer una bona segona part

El femení del Joventut Handbol Mataró no va poder reaccionar després de les dues ensopegades a casa davant l'OAR Gràcia i l'Ascó, en dos partits que tenia molt ben encarrilats al descans, i va perdre a la pista del Sant Quirze, equip que a la primera volta ja havia guanyat a Mataró.

L'equip groc-i-negres que jugava mancat de la seva portera Laia Argelic, cosa que va fer que jugadores habituals de pista s'haguessin d'alternar sota pals. L'equip local va marxar al descans amb clar avantatge de 15-11. A la represa va millorar molt la defensa del Joventut, recuperant moltes pilotes, però es van fallar molts llançaments i això va impedir consumar la remuntada, tot i guanyar el parcial de la 2a part (9-10).

SANT QUIRZE - JOVENTUT MATARÓ 24-21

JOVENTUT MATARÓ: Cristina Arteaga (1), Cristina Pi (4), Lorena Fernández, Isa Latorre (6), Mar Gómez, Laura Gallego (1), Irene Hernández, Judith Pérez (2), Saray Romero (6), Danae Torres (1), Aina Rossell.