El Joventut Handbol Mataró aconsegueix la desena victòria consecutiva

Ha guanyat amb solvència a la complicada pista del Sant Joan Despí i se situa a dos punts del líder

El Joventut Handbol Mataró ha aconseguit la seva desena victòria consecutiva a la pista del Sant Joan Despí i així iguala la millor ratxa a la seva història a 1a Estatal, i se situa a només dos punts del líder, el Sant Martí Adrianenc, que ahir va cedir un empat a casa davant el Palautordera.

El partit d'avui ha tingut una primera part de domini de les defenses i al descans s'ha arribat amb un empat a 11 gols. El Joventut estava controlant molt bé un dels màxims golejadors de la lliga, David Vilella, que tenia més de 9 gols de mitjana per partit i que només havia pogut marcar un gol, però en atac no s'acabava d'estar encertat i per tant estava tot obert.
A la represa tot anava pel mateix camí, sempre amb lleuger avantatge mataroní, i semblava que el partit es podria decidir al tram final per petits detalls, però quan faltaven deu minuts, l'equip groc-i-negre, després d'un temps mort, ha començat a imposar la seva superioritat i amb un parcial de 2-6 ha fet passar el marcador de 20-22 a un 22-28 que pràcticament ha deixat el partit vist per sentència, guanyant de 7 gols en una pista on el líder només hi havia guanyat per la mínima.

Mataro-Sant Joan d'Espi

SANT JOAN DESPÍ - JOVENTUT HANDBOL MATARÓ 24-31

SANT JOAN DESPÍ: Crossman i Sabaté porters; Farrés, Giambassi (1), Jairo Gómez (4), Alejandro Gómez (2), Víctor Pueyo (5), Torres, Tort-Martorell (1), Vilella (3), Cerdaña (2), Guijarro (4), Pérez, David Pueyo (1), Romera i Viccaino (1).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Dani Aguilera, Bernat Bonamusa (7), Jan Bonamusa (3), Àlex Bosch (6), Toni Busquets (4), Marc Castilla (3), Berenguer Chiva, Guillem Fàbregas, Marc Martínez, Bernat Muñoz (1), David Pedragosa (6), Roc Segarra, Oriol Vaqué (1), Eric Martínez.
PARCIALS: 2-2, 2-5, 3-5, 6-9, 9-10, 11-11 descans; 12-14, 15-17, 17-19, 20-22, 22-27, 24-31.