El Joventut allarga la seva ratxa guanyant a Esplugues

L'equip mataroní se situa ja a la tercera posició del seu grup de 1a Estatal

L'equip sènior del Joventut Handbol Mataró va aconseguir la seva quarta victòria consecutiva a la pista de l'Esplugues, allargant així la seva ratxa d'imbatibilitat a set partits. Els homes d'Hèctor del Pino no coneixen la derrota des del passat 1 de novembre quan van perdre a casa davant el Sant Cugat i ja s'han situat a la tercera plaça del grup igualats amb Granollers i Sarrià, i a només tres punts de la Salle Montcada que és segon.

mataro-granollers

El partit jugat al Pavelló de Les Moreres no va ser fàcil. L'equip groc-i-negre va anar quasi sempre per davant però amb diferències molt minses i al descans els espluguencs havien igualat el marcador a 15 gols fent que tot tornés a començar de nou a la represa.
A l'inici de la segona part, el Joventut va afermar la seva defensa i Oriol Mas va començar a encadenar bones aturades, encaixant només sis gols en travessar l'equador d'aquest segon temps, i com que en atac la primera línia funcionava amb Bernat Muñoz inspirat (11 gols), i connectant també amb el pivot Dani Aguilera, es va aconseguir afrontar el tram final amb un avantatge de quatre gols (21-25) que ja es va saber gestionar molt bé fins al final del partit, només lleugerament complicat per dues exclusions rigoroses i per la defensa individual de l'equip local.

ESPLUGUES - JOVENTUT MATARÓ 28-30

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Marc Martínez, Jan Bonamusa (2), Dani Aguilera (4), Bernat Muñoz (11), Toni Busquets, David Pedragosa (6), Bernat Bonamusa (4), Eric Martínez, Alex Bosch (1), Berenguer Chiva (2), Roc Segarra, Marc Castilla.
PARCIALS: 1-2, 2-4, 4-6, 8-9, 11-12, 15-15 descans; 16-17, 18-20, 21-25, 23-27, 26-29, 28-30.