El Joventut supera el segon classificat

L'equip local ha fet un molt bon partit per derrotar el Granollers B

El sènior masculí del Joventut Handbol Mataró ha fet un gran partit i ha derrotat de forma molt solvent el Granollers B, equip que estava situat a la segona posició de la taula classificatòria i que també era el segon màxim golejador.

mataro-granollers

Possiblement el segon equip del Granollers no ha demostrat el potencial d'altres ocasions, però potser ha estat pel magnífic treball en defensa dels homes d'Hèctor del Pino que sobretot a la primera part s'han fet un fart de tallar pilotes en defensa i de fer incórrer en errades de passada a l'equip rival, i fins a 11 atacs visitants han acabat sense llançament a la primera part. I si no al darrere hi havia un Oriol Mas esplèndid que ha sumat fins a 21 aturades al llarg del partit.
I a l'altre costat, l'atac local, amb els llançaments exteriors letals de David Pedragosa (7 gols a la primera part) i amb uns extrems molt efectius, anava trobant forats, tot i que el porter visitant també aturava bastant, i al descans el marcador enregistrava un 16-12 força esperançador per al Joventut.

A la represa l'equip visitant s'ha posat a dos gols (19-17), però l'equip local ha tornat a prémer l'accelerador per avançar-se de sis gols (24-18) quan es travessava l'equador de la segona part. Tot semblava ben encarrilat però el tècnic visitant ha esgotat les seves opcions i ha ordenat una defensa 3:3, que inicialment ha incomodat els atacs locals, però a poc a poc s'han anat trobant solucions en les penetracions i s'ha pogut mantenir l'avantatge de forma relativament còmoda fins al final.

I així l'equip mataroní ha guanyat un partit en el qual els col·legiats no han ajudat pas gens, pel seu criteri ben diferent en un costat i l'altre en moltes accions semblants. I a més els números canten: 5 penals a favor del Granollers i 0 a favor del Joventut, 1 exclusió dels visitants i 5 dels locals.

JOVENTUT MATARÓ - GRANOLLERS B 33-28

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Marc Martínez (5), Bernat Muñoz (2), David Pedragosa (8), Bernat Bonamusa (4), Jan Bonamusa (3), Dani Aguilera (1), Roc Segarra (3), Toni Busquets (2), Marc Castilla (1), Berenguer Chiva (1), Guillem Fàbregas (3), Eric Martínez. 33 gols de 57 xuts (amb 16 aturades del porter visitant), 16 pèrdues i 5 exclusions.
GRANOLLERS B: Guàrdia i Forns porters; Pey (2), Flores (4), Pere Joan (2), Domingo (3), Vila (4), Artiaga, Enríquez (2), Aleix Martínez (2), Ferran Hernàndez (3), Pujades (3), Blanchart (1), Montolio (4). 28 gols de 54 xuts (amb 21 aturades d'Oriol Mas), 17 pèrdues i 1 exclusió.
PARCIALS: 3-2, 6-4, 8-5, 10-9, 14-10, 16-12 descans; 18-15, 21-17, 24-18, 26-21, 27-24, 33-28.