Gran victòria del femení del Joventut a Ascó

L'equip mataroní va guanyar per la mínima a la pista del campió de la fase regular de la temporada passada

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró va aconseguir un triomf molt meritori a la pista de l'Ascó, l'equip que la temporada passada es va fer amb el primer lloc de la fase regular de la Lliga Catalana.

L'Ascó és un equip format per jugadores extraordinàriament altes, sobretot la seva pivot, i també amb un poderós joc exterior, i donades aquestes característiques Rosi Hernàndez, l'entrenadora del Joventut Handbol Mataró, va plantejar una defensa oberta que no les va deixar en cap moment trobar el punt efectiu de llançament exterior. Tot i ser un equip de gran envergadura són jugadores lentes i amb moltes dificultats en contraatac i replegament, i això va permetre que fos l'equip mataroní el que portés el ritme del partit, encara que en determinats moments es trobés per sota al marcador, com al descans en què estava en 12-11. Aquesta sensació de control juntament amb els encerts en els últims minuts de partit va decantar el marcador final cap al costat visitant, repetint un triomf que no es donava des de la temporada 2010-11.
Cal destacar el treball defensiu de l’equip que va tenir una intensitat i una concentració immillorables.