El Joventut Mataró supera el cuer amb dificultats

El resultat final davant l'Stadium saragossà ha estat força enganyós

El Joventut Handbol Mataró s'ha refet de l'ensopegada de la setmana passada davant el Palautordera i ha superat un dels cuers de la categoria, l'Stàdium Casablanca de Saragossa, per un resultat de 32-27 que és força enganyós respecte al que ha suposat el partit, ja que l'equip local només dominava d'un gol quan faltaven dos minuts i mig per acabar.
L'equip que prepara Hèctor del Pino ha sortit en tromba, com sol ser habitual a casa, i ha agafat un clar avantatge de 12-7 quan a penes s'havia superat l'equador de la primera part, però fins al final l'equip s'ha descompost i els visitants ho han aprofitat per arribar al descans amb el marcador empatat a 16 gols.

111014 HA Mataró - Casablanca

A la represa els "manyos" fins i tot s'han avançat, arribant a disposar de dos gols d'avantatge (20-22). Per sort s'ha reconduït la situació amb Berenguer Chiva comandant molt bé l'equip i a més convertint-se en el màxim golejador, i s'ha capgirat la situació, i amb quatre gols en el tram final, davant un equip enfonsat, s'ha aconseguit un 32-27, que, com hem dit, no indica el que s'ha hagut de patir.

JOVENTUT MATARÓ - STADIUM CASABLANCA 32-27

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Alberto Ruiz porters; Dani Aguilera (2), Bernat Bonamusa (3), Jan Bonamusa (4), Àlex Bosch (1), Toni Busquets (3), Marc Castilla (3), Berenguer Chiva (6), Guillem Fàbregas (1), Marc Martínez (2), Bernat Muñoz (2), David Pedragosa, Roc Segarra (4), Eric Martínez (1).
STADIUM: Artigas, Calpe porters; Arcos (6), Palacian (4), Calvo (1), Penon (6), Munuera (4), Ruiz (5), Reyes, Sànchez (1).
PARCIALS CADA 5': 4-2, 7-3, 10-6, 13-9, 14-12, 16-16 descans; 19-19, 21-22, 24-23, 26-24, 28-26, 32-27.