El femení del Joventut comença amb derrota a casa

No va poder superar el Canovelles, un recent ascendit molt reforçat

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró no va poder començar bé la nova temporada i va caure derrotat davant d'un recent ascendit com el Canovelles que es va mostrar una mica superior i va aprofitar-se també de la baixa de la portera Laia Argelic, que va obligar a situar sota pals a jugadores que són habitualment de pista.

Mataro_Canovelles

Durant els primers vint minuts, l'equip local va mantenir-se per davant amb molt bona resolució de les jugades d'atac i dominava 13-10, fins que un parcial de 0-5 va situar per davant l'equip vallesà, que al descans guanyava 15-17 i que a la represa, amb un Joventut bloquejat en atac (2 gols en vint minuts, fins el 17-28), ja no va abandonar el domini del marcador fins al final del partit.

JOVENTUT HANDBOL MATARÓ - CANOVELLES 23-31

JH MATARÓ: Saray Romero (1), Isa Latorre (5, 3 de p.) que també van fer de porteres, Lorena Fernàndez (5), Alba Segarra (3), Cristina Pi (2), Marta Sànchez (2 de p.), Cristina Moreno (1), Irene Hernàndez, Dana Torres (2), Cristina Arteaga, Laura Gallego (1), Judith Pérez (1) i Berni.
PARCIALS CADA 5': 2-2, 6-5, 9-9, 12-10, 13-15, 15-17 descans; 15-19, 16-23, 17-24, 17-28, 19-29, 23-31.