Tres mataronines pugen a Divisió d'Honor d'handbol

Adriana Ascaso, Raquel Dopico i Cristina Calle formen part de l'equip del BM Granollers que va quedar campió de Divisió Plata

Tres jugadores d'handbol mataronines, Adriana Ascaso, Raquel Dopico i Cristina Calle, van assolir el passat cap de setmana el títol de campiones de la Divisió de Plata estatal d'handbol, formant part de l'equip del BM Granollers i d'aquesta manera a més han obtingut l'ascens a la Divisió d'Honor, la màxima categoria estatal. A l'equip també hi juguen dues ex-jugadores més del Joventut com són Esther Bendalà i Alba Sevilla.

140521Ha_TresGranollers

Després d'haver quedat en primer lloc del grup de la fase regular i haver superat el primer sector, a la fase final el Granollers va derrotar el Mavi de Gijón per 29-18 i després a l'Asisa Màlaga Costa del Sol per 26-24.

Una altra mataronina participa en la permanència del Castelldefels
També el passat cap de setmana el Castelldefels va assolir la permanència a la màxima categoria estatal amb la presència d'una altra mataronina com Ona Muñoz, que va marcar 4 gols en el darrer i decisiu partit.