El femení del Joventut lluita però no pot evitar el descens

La derrota davant el Gavà condemna l'equip mataroní a la pèrdua de categoria

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró necessitava una miraculosa doble carambola i cap de les dues coses s'ha produït: l'equip mataroní ha perdut davant el Gavà i el Sesrovires ha superat el Vilamajor.
El partit d'avui davant el Gavà ha estat un més dels molts que s'han viscut aquesta temporada, amb l'equip que prepara Lauri Garcia plantant cara en tot moment, lluitant al màxim, però comentent massa errades i a més tenint mala sort en els moments decisius.

Després de l'avantatge visitant a l'inici del partit l'equip groc-i-negre ha remuntat i al descans dominava per 14-13. A la represa les gavanenques s'han posat per davant i els esforços locals només han servit per arribar a empatar en algun moment, però mancant la serenitat necessària per, tal com havien fet a la primera part, acabar tombant el marcador, que ha acabat registrant una mínima diferència (25-26).

JOVENTUT MATARÓ - HANDBOL GAVÀ 25-26

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelich portera; Sandra Cariteu, Laura Gallego (4, 1 de p.), Cristina Moreno (2), Marta Sànchez (4, 2 de p.), Isa Latorre (6, 4 de p.), Irene Hernàndez, Roser Villalba, Saray Romero (7), Alba Segarra (2).
PARCIALS: 1-3, 2-4, 5-5, 7-7, 11-11, 14-13 descans; 17-18, 18-20, 21-21, 22-22, 23-24, 25-26.