El femení del Joventut obté dos punts per a l'esperança

Ha superat el tercer classificat amb una gran defensa

L'equip femení del Joventut Handbol Mataró ha obtingut una victòria balsàmica i dos punts molt importants per continuar tenint esperances de salvació, i ho ha fet davant del tercer classificat de la Lliga Catalana i gràcies a una gran defensa i una gran actuació de la seva portera Laia Argelic.

Handbol Mataró-Sant VIcenç

Els inicis han estat bons (4-1, als 6 minuts), amb Saray Romero robant pilotes i sortint al contraatac, però a partir d'allà s'ha encallat l'atac i l'equip visitant, que ha reduït les seves pèrdues de pilota, ha anat aprofitant les seves opcions per remuntar i arribar al descans amb 8-9 al marcador.
A la represa el Joventut ha sortit molt ficat, amb Laura Gallego i Isa Latorre agafant el timó en atac, i s'ha posat per davant abans dels deu minuts i ja no ha abandonat el comandament a l'electrònic. A falta de deu minuts el marcador estava en 19-17 i tot encara per decidir, i s'han enviat dos penals al pal, però la defensa local, molt animada pel públic, i amb Laia Argelic esplèndida sota pals, ha posat el candau i no ha encaixat cap gol en aquests darrers deu minuts, i el partit ha acabat amb una merescuda victòria local per cinc gols, quan s'ha aprofitat bé la desesperada pressió de la defensa visitant.

JOVENTUT MATARÓ - SANT VICENÇ ESPORTIU 22-17

JOVENTUT MATARÓ: Laia Argelic i Mary Pérez porteres; Saray Romero (4), Diana Gomà (1), Cristina Moreno, Laura Gallego (8, 1 de p.), Isa Latorre (4), Marta Sànchez (1), Irene Hernàndez, Roser Villalba (2), Alba Segarra (2), Cristina Pi, Sandra Cariteu.
PARCIALS: 2-1, 4-2, 4-4, 5-6, 6-8, 8-9 descans; 12-12, 16-14, 18-15, 19-17, 19-17, 22-17.