El Joventut Mataró cau derrotat a l'Olímpic vallesà

El Granollers B ha trencat el partit a la segona part

El Joventut Handbol Mataró, que la setmana passada havia tingut contra les cordes el líder de la categoria, avui no ha pogut fer res davant el tercer classificat, el Granollers B, i ha caigut derrotat a l'Olímpic vallesà per 38-31, després d'un festival ofensiu de l'equip local.

L'equip de Juanan Garcia ha fet un bon inici de partit que ha fet concebre esperances de plantar cara a les promeses del Granollers, i fins a l'equador de la primera part ha dominat el partit, i només ha estat al tram final de la primera part en que l'equip local ha imposat el seu ritme per arribar al descans amb avantatge de tres gols.

A la represa la tònica ha estat molt semblant, amb el Joventut resistint bé i mantenint la diferència entre tres i quatre gols fins passat  l'equador de la segona part (28-24), però un parcial de 3-0 ha trencat definitivament el partit, que tots i els esforços mataronins ha acabat amb una diferència clara de 7 gols.

GRANOLLERS B - JOVENTUT MATARÓ 38-31

GRANOLLERS B: Guàrdia, Luna, Cañellas (2), Flores (4), Arnau Garcia (5), Gassama (2), Juárez (6), Montolio (2), Edgar Pérez (6), Pey (5), Reixach (4), Vila (1), Hernàndez (1), Peresson.
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Dani Aguilera (1), Bernat Bonamusa (3), Toni Busquets (8), Berneguer Chiva, Guillem Fàbregas (1), Marcos Garcia, Marc Martínez (1), Bernat Muñoz (6), David Pedragosa (8), Carles Román (1), Jan Bonamusa (2), Oriol Vaqué.
PARCIALS: 2-2, 4-5, 7-8, 11-11, 14-13, 19-16 descans; 21-19, 24-19, 27-23, 31-24, 35-28, 38-31.