El Joventut Mataró visita l'Olímpic de Granollers

El conjunt mataroní buscarà la sorpresa en una pista on només ha guanyat una vegada

Mataro-granollersDesprés de perdre la setmana passada a casa davant el BM La Roca, el Joventut visita l’Olímpic de Granollers per enfrontar-se al filial de l'equip de la capital vallesana. Els  precedents no són positius, però tot i això l'equip confia en donar la campanada si juga com ho va fer davant La Roca durant els primers 55 minuts.  De les set visites allà només s’hi va guanyar la primera (2003-04) i s’hi va empatar la 2009-10. Els locals són tercers, igualats amb l'Esplugues després d'haver vençut el dijous en partit endarrerit a Sarrià per 28-36, i no es poden permetre cap ensopegada si no volen deixar marxar els dos líders de la categoria, Sant Martí Adrianenc i BM La Roca. El matx es jugarà a les 18:15 hores.

El femení juga a casa
El femení juga dissabte a casa a les 18 hores davant el Sant Vicenç en un partit on les mataronines buscaran una victòria que les permeti continuar lluitant per la salvació. A la primera volta es va perdre a la pista del Baix Llobregat per un mínim 22-21.