El JH Mataró guanya el primer partit a fora de la temporada

Ho ha fet en una pista complicada com és la del Sant Esteve Sesrovires després d'un partit molt disputat (31-33)

El Joventut Handbol Mataró ha guanyat per fi el primer partit a fora de la temporada, en el penúltim partit de la primera volta, jugat a la sempre complicada pista del Sant Esteve Sesrovires, un històric d'aquesta categoria, on juga des de fa vint temporades de forma consecutiva.

Els dos equips arribaven molt necessitats de punts, ja que els locals portaven tres derrotes consecutives i els mataronins ja feia quatre partits que no coneixien el triomf, tot i que a la darrera jornada havien empatat a casa davant el Palautordera, i això va provocar, com era d'esperar, un partit molt intens i tremendament igualat, i en el qual la màxima diferència que va assenyalar el marcador va ser de tres gols a favor d'un o altre equip, i en no massa ocasions.

El fort de l'equip sesrovirenc sol ser la defensa però en aquesta ocasió el Joventut, tot i que a la primera part ha tingut excessives pèrdues de pilota, l'ha acabat superant amb certa facilitat, amb un gran treball de la seva primera línia, amb Toni Busquets, Bernat Muñoz, Bere Chiva, i especialment David Pedragosa, molt encertats.
I en aquesta ocasió el Joventut, a diferència del què havia passat en els darrers partits, no ha patit cap davallada important en el seu joc, ha estat més regular, i ha decidit el matx a la segona part en uns moments en que la defensa s'ha afiançat i, amb un parcial de 2-6, s'ha pogut capgirar el marcador per agafar tres gols d'avantatge (25-28) amb els quals s'ha pogut encarar el tram final amb certa tranquil·litat i traspassant els nervis a l'equip sesrovirenc.

SANT ESTEVE SESROVIRES - JOVENTUT MATARÓ 31-33

SANT ESTEVE SESROVIRES: Cañamero i Xavi Pérez porters; Cabello (4), Campanyà (1), Folch (8), Jacobo Gracia (6), Pujol (3), Óscar Visa (3), Castelló (1), Ferri, Juncà (1), Sesplugues (1), Ridao (3), Llobet.
JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Dani Aguilera (3), Zigor Amador, Bernat Bonamusa (1), Toni Busquets (5), Berenguer Chiva (5), Guillem Fàbregas, Marcos Garcia, Bernat Muñoz (6), David Pedragosa (11), Carles Román (1), Jan Bonamusa, Alex Bosch (1).
PARCIALS CADA 5': 4-3, 6-4, 8-7, 10-9, 13-11, 15-14 descans; 17-18, 20-19, 23-25, 25-27, 28-29, 31-33.