El Joventut Handbol Mataró no pot fallar més

Els mataronins reben el Palautordera dissabte a les 18 hores

  • Divendres, 29 Novembre 2013 13:13

Mataro-Sant QuirzeInteressant partit d'handbol al Pavelló Teresa Maria Roca, el dissabte a les 18 hores, entre dos equips que es coneixen molt bé de les darreres temporades. Però aquest any el Palautordera (que ha recuperat a Jordi Corcera i té a "Cribi" en bona forma) sembla una mica més fort i els mataronins una mica més febles (acusant sobretot la pèrdua del seu capità Sergi Rodríguez).

El factor pista ha d'equilibrar el partit que de tota manera sembla que haurà d'estar marcat per la igualtat. Els mataronins si volen guanyar hauran d'evitar les "pàjares" que tenen darrerament en algunes fases dels partits. Després de tres derrotes no es pot fallar.

Fins ara aquests  dos equips han jugat quatre partits a 1a Estatal amb aquests resultats:

2012-13    Joventut Mataró- Palautordera     33-23
2011-12    Joventut Mataró- Palautordera     29-25
2010-11    Joventut Mataró- Palautordera     33-26
2009-10    Joventut Mataró- Palautordera     30-31

Sortida complicada del femení

El femení per la seva part té una sortida complicada a la pista del Vilamajor, tercer classificat. Després de sumar la setmana passada la primera victòria de la temporada, els mataronines afronten el matx amb ganes de donar la sorpresa i emportar-se el triomf. Per fer-ho hauran d'estar bé en defensa, ja que al davant tindran l'equip més golejador de la categoria. El partit és dissabte a les 18:15 hores.

La temporada passada hi van perdre per 30-17en el debut de les vallesanes a Lliga Catalana.