El Joventut Handbol Mataró es retroba amb la victòria

L'equip groc-i-negre es va desfer del Gavà amb un final de partit força bo

Mataro-Gavà

El Joventut Mataró es va retrobar amb el triomf després de tres derrotes consecutives, i ho va fer contra el Gavà, conjunt que aquesta temporada ha tornat a la 1a Estatal. Un triomf necessari per demostrar que el joc de l'equip va millorant  i que li serveix per escalar alguna posició a la taula classificatòria.

Després d'un gran inici de partit per part del Joventut, amb bones defenses i recuperant pilotes, van venir cinc minuts de desencert local que va fer que el Gavà marxés de 3 gols al minut 15 de partit (5-8). A partir d'aquí el Mataró va reaccionar, recuperant l'avantatge, amb un parcial de 8-4 i marxant al descans per davant (13-12).

Mataro-Gavà

La segona part va seguir la mateixa tònica que el final de la primera part, però a partir del minut 15 els jugadors mataronins van posar una marxa més, tant en defensa com en atac, obrint forat al marcador i fent uns segons 15 minuts molt bons amb un parcial de 12-6.
Cal destacar la bona actuació a la porteria per part dels porters locals Oriol Mas i Quico Solà col·laborant molt activament en la victòria de l'equip amb les seves aturades, i també el fet que tots els jugadors marquessin, amb menció especial per Bernat Bonamusa que cada vegada té més protagonisme a l'equip.

JOVENTUT MATARÓ 31 - 24 CLUB HANDBOL GAVÀ

CLUB JOVENTUT HANDBOL MATARÓ: Oriol Màs i Quico Solà porters; Carles Roman (2), Jan Bonamusa (3), Marc Martinez (1), Dani Aguilera (4), David Pedragosa (5), Guillem Fàbregas (1), Bernat Muñoz (3), Marc Fuster (1), Berenguer Chiva (2), Toni Busquets (3), Alex Bosch (1), Bernat Bonamusa (5). 6 exclusions i 3/6 en llançaments de 7 metres.
CLUB HANDBOL GAVÀ: Jordi Anglada i Mikel Ruiz porters; Gabriel Martorell (3), Carlos Barreiro (3), Alexandre Gonzàlez (3), Sergi Ràfols(3), Raul Àlvarez, David Trallero (3), Alex Cahisa, Marc Martinez (5), Ferran Ivern, Alejandro Arévalo (4), Eduard Ruiz, Ruben Juárez. 5 exclusions i 2/3 en llançaments de 7 metres.
Parcials 5´:  3-1, 5-4, 5-8,  8-8, 11-10, 13-12  descans 16-15, 18-16, 19-18, 22-19, 28-21, 31-24