El Joventut s'enfonsa en els vint minuts finals a La Roca

L'equip local va sentenciar el partit amb un parcial de 10-1

El Joventut Handbol Mataró no va poder treure un bon resultat de la complicada pista del BM La Roca. Els vallesans venien de caure de vuit gols a la pista del Sant Esteve Sesrovires i l'equip mataroní ha pagat els plats trencats perdent també per vuit gols (30-22).

130316 Mataro-Sesrovires

El matx ha estat força igualat durant la primera part i també en els deu primers minuts de la segona, fins el 20-18, però a partir d'aquest moment el factor ambiental s'ha imposat, l'equip mataroní s'ha començat a encongir, la defensa era fluixa, en atac es fallaven molts llançaments i els vallesans amb un parcial de 10-1 han sentenciat el matx, aprofitant la seva velocitat al contraatac i també bones accions en atac.

BM LA ROCA - JOVENTUT MATARÓ 30-22

BM LA ROCA: Gesa i Gonzàlez porters; Catafal (2), Marc Sànchez (4), Montserrat (1), Marc Navarro (4); Pau Pérez (8), Torrents (1), Estapé (2), Pino, Marc Garcia (4), Salado (1); Egoitz, Morales (3).
JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Quico Solà porters; Carles Román, Dani Aguilera (1); Zigor Amador (1), Toni Busquets (4), Berenguer Chiva (1), Guillem Fàbregas (3), Marc Fuster (1), Marc Martínez, Bernat Muñoz (4), David Pedragosa (4), Jan Bonamusa (3), Alex Bosch.
PARCIALS CADA 5': 3-2, 5-5, 7-6, 11-10, 12-11, 15-13 descans; 19-15, 20-18, 23-18, 26-19, 29-19, 30-22.