El Joventut Handbol Mataró es manté ferm a casa

Va derrotar amb força comoditat el Sant Quirze, que fins ara havia empatat els dos partits que havia jugat

El Joventut Handbol Mataró continua mostrant-se ferm al Pavelló Teresa M. Roca i el dissabte a la tarda es va refer de la derrota patida la setmana anterior al Vendrell superant amb força comoditat el Sant Quirze, un dels equips ascendits a la 1a Estatal gràcies a l'ampliació feta en aquesta categoria.

L'equip mataroní va sortir amb força, com sol ser habitual a casa seva i des del primer moment va dominar el marcador amb David Pedragosa i Bernat Muñoz inspirats en atac, ben ajudats per la resta de companys. La defensa també estava molt forta (tot i que Marc Fuster ja va veure la vermella per 3 exclusions als 18 minuts), i al descans el partit estava molt ben encarrilat amb set gols d'avantatge (17-10).

Mataro-Sant Quirze

A la represa va continuar la mateixa tònica, amb l'equip visitant superat clarament. Als cinc minuts de la segona part la diferència ja havia pujat als deu gols (22-12). A partir d'aquí l'equip local es va limitar a contemporitzar mantenint la diferència, fins que al darrer tram la relaxació es va fer massa evident quan els vallesans van posar-se a quatre gols (30-26) intentant ficar-se encara al partit. Amb el partit boig, i tot i que la defensa feia aigües (20 gols encaixats a la 2a part) es va saber controlar la situació mantenint els 4 gols d'avantatge fins al final.

JOVENTUT MATARÓ - SANT QUIRZE 34-30

JOVENTUT MATARÓ: Oriol Mas i Víctor Castejón porters; Carles Román, Ruben Aguilera (1), Jan Bonamusa (1), Marc Martínez (2), Dani Aguilera (2), David Pedragosa (11), Guillem Fàbregas (2), Bernat Muñoz (7), Marc Fuster, Bernat Bonamusa (3), Berenguer Chiva (3), Toni Busquets (2).
SANT QUIRZE: Jornet, Damont (1), Oriol Fernàndez, Altés (3), Miquel (2), Perelló (1), Marc Roca (3), Albert Puig (8), Carrillo (5), Renom, Xavier Roca (1), Guerrero (2) i Heredia (4).
PARCIALS CADA 5': 2-0, 6-3, 9-6, 11-6, 14-7, 17-10 descans; 22-12, 24-14, 27-17, 29-20, 30-26, 34-30.